Ugrás a tartalomra
x

Legyél te is gulyás inas! (2019.)

A "Gulyás Inas" program lehetőséget kíván biztosítani a munkájába belefáradt, komoly stressznek kitett személyek számára arra, hogy egy két napos időtartam erejéig kiszakadjanak a mindennapokból, tevékenyen részt vegyenek a Major életében, teszteljék fizikai állóképességüket miközben megfigyelőként betekintést nyerhetnek gazdaságunk mindennapjaiba.

Az „Inas” programot idén 2017. október 15. és 2017. november 30. között, a legeltetési időszak utolsó napjáig tervezzük lebonyolítani, melyben résztvevők számára az alábbiakat biztosítjuk:

  • két éjszakára szállást a Bolza kúriában, ahol az elszegődött inasokat kétágyas mini apartmanokban egyesével helyezzük el. A luxus kizárt, mindössze a tiszta, kulturált pihenéshez szükséges legalapvetőbb infrastruktúrát biztosítjuk.
  • a gazdaságban fellelhető alapanyagokból a munka megkezdése előtt hideg reggelit, melyet az inas saját maga számára készíthet el. A biztosított élelmiszer elegendő mennyiségű az ebéd-csomag összeállításához is. Tekintettel arra, hogy mind az ebéd helye, mind annak ideje kiszámíthatatlan, javasoljuk a bőséges reggelit. Az inas a saját ebédjét illetve a szükséges folyadékot egész nap magával viszi. A vacsora 18:00 után a Major által biztosított alapanyagokból a Kúria konyháján kerülhet elkészítésre.
  • egész napos aktivitást, változó szintű fizikai megterhelést, legalább napi 4 óra magányt a Belső Cserhát egyik legszebb részén. Eközben az inas feladata az 55 fős marha gulya, a 120 fős kecske- vagy az 50 fős birkanyáj legelőn tartása, az állatok felügyelete.
  • a nap folyamán a külső civilizációs ingerektől történő elszeparáltságot, ezért a résztvevő sem mobil telefont, sem tabletet, sem bármilyen egyéb elektronikus eszközt nem vihet magával, a kapcsolattartásra esetleges probléma esetén külön telefont biztosítunk. Ezekről a készülékekről kizárólag a Major munkatársai hívhatók.

 

Részletek és foglalás: https://www.cservolgymajor.hu/hu/gulyas_inas